De beste keuze

ambermio.be wordt geïnspireerd door klassieke en natuurlijke schoonheid. We creëren een collectie klassieke sieraden van de hoogste kwaliteit. We letten op de traditie, maar houden ook het welzijn van onze planeet voor ogen.. De producten in ons aanbod zijn gemaakt met passie en bewondering voor de schoonheid van de natuur. Wij zorgen ervoor dat de sieraden die u bij ons koopt uw ​​tijdloze schat worden. Zowel een zéér goede investering enerzijds als een écht familiejuweel anderzijds.

Veilig winkelen

Wij zorgen ervoor dat het winkelen op afstand voor u veilig is. We beschrijven nauwkeurig de aangeboden producten, plaatsen foto’s met de hoogste resolutie, berekenen de verzendkosten nauwkeurig en online transacties worden afgehandeld door world paypal, mollie of rechtstreeks door onze Belgische bank RECORD BANK.

Informatie over uw bestelling

Vanaf het moment dat u een bestelling in onze winkel plaatst, informeren wij u stap voor stap over de status van uw bestelling. Als u moet wachten op de sieraden die u hebt besteld, zullen wij u hierover informeren en ook over de vertraging in de verzending. We doen echter ons uiterste best om de bestelde goederen zo snel mogelijk bij u te bezorgen.

Veilige verzending

Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in een elegante doos met ons logo en vervolgens  beveiligd in een speciale doos  voor transport. Elk pakket is wordt door ons verzekerd en de route die het doorloopt, zal u stap voor stap kunnen volgen door de tracking-applicatie.

Contact met jou

We willen je héél graag ontmoeten. Daarom hebben we een profiel op facebook en instagram aangemaakt. Daar vindt u onze foto’s en plaatsen we informatie zodat u op de hoogte kan blijven van nieuwe producten en interessante acties. U kunt ons schrijven als u op zoek bent naar een specifiek sieraad, om uw foto’s te delen, of om uw mening over barnsteen sieraden bij ons achter te laten. Wij staan altijd voor u klaar om u met professioneel advies te helpen bij al uw vragen.