Retour

Vul het onderstaande formulier in en verzend het om uw product te retourneren. Als u meer wilt weten over ons retourbeleid, kunt u deze link bezoeken: Algemene voorwaarden.

Retourformulier

RETOUR

Uw tevredenheid is ons succes. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u het artikel binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling in de originele staat retourneren, mits het voldoet aan de voorwaarden voor retournering.

 Lees deze pagina zorgvuldig door voordat u het artikel / de artikelen retourneert.

RETOURNEREN

U kunt uw item retourneren naar ons voor restitutie aankoopbedrag, Het enige wat u zou moeten doen voor retourneren is het indienen van een retourformulier en de afgedrukte kopie ervan op te nemen in uw retourpakket.

Verpak uw item(s) veilig voor verzending. Wij adviseren u aan om uw item(s) verzekerd en/of aangetekend te retourneren. Ambermio neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor verlies of beschadiging van uw retour tijdens vervoer.

De kosten van retourzending worden niet door ambermio gedekt en blijft de verantwoordelijkheid van de klant.

Retourzendingen dienen te worden verstuurd naar:

AMBERMIO

Diksmuidestraat 77, 8840 Staden,Belgie

Na ontvangst van uw retour zal uw retourverzoek verwerkt worden om deze naar de juiste afdeling door te sturen, aangezien een item voor diverse mogelijke reden retour kan komen. Deze afhandeling van verwerking kan tot 2-10 werkdagen in beslag kunnen nemen.

Nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons via anna@ambermio.be.

Wij zullen altijd u graag te woord staan.