Amber – de steen des levens

Amber is een van de oudste materialen die worden gebruikt voor sierraden. Vanwege zijn kracht wordt het al eeuwenlang gewaardeerd en gebruikt.  Het is een versteende hars van coniferen. Amber bevat de essentie van het leven, als je het aanraakt, voel je de warmte ervan. Wanneer  het op wol wordt gewreven,  laadt het zichzelf elektrisch op, zoals een vonk – een levengevend element..  Amber is hét symbool van de vrouwelijke kracht.

Amber – gezondheidsbescherming

Ondanks de hoge prijs is barnsteen een goede investering, de waarde ervan groeit voortdurend en het wordt over de hele wereld gewaardeerd. Amberkettingen worden al eeuwenlang gebruikt als krachtig beschermend amulet.  Het beschermt in het bijzonder onze kinderen, waardoor veel meer mensen de kans krijgen om oud te worden.  Het is dan ook een gebruik in alle continenten om aan kinderen een barnsteen ketting te geven om hun gezondheid te beschermen.

Hetzelfde effect bereikt u door Amber in uw woning of verblijfplaats te houden.  . Amber absorbeert negatieve energie en straalt positieve zonne-energie uit en reinigt  de omgeving waar ze wordt bewaard. Amber reinigt ook je lichaam, je geest en je ziel.

Amber – ontdekt natuurlijke schoonheid

Amber benadrukt onze natuurlijke schoonheid en aantrekkelijkheid.  Het trekt vrienden aan en brengt geluk.  De magnetische eigenschappen van Amber  trekken als het ware liefde aan.  Als je op zoek bent naar een partner, is het zeker de moeite waard om barnsteen dicht bij je hart te dragen.


Amber – de steen van de vruchtbaarheid

Amber wordt ook gebruikt in de strijd tegen onvruchtbaarheid. In het verleden droegen vrouwen barnsteen gekerfde afbeeldingen van kikkers, vissen en konijnen en mannen – in de vorm van leeuwen, honden en draken. Dergelijke afbeeldingen versterkten hun vruchtbaarheid en vitaliteit.

Amber – voor verschillende aandoeningen

Amberparels beschermen de gezondheid al sinds vele eeuwen, kalmeren en genezen ziekten. Ze worden gebruikt bij de behandeling tegen doofheid, geestesziekten, keelpijn, oorpijn en tandpijn én bij aanvallen van convulsies. Het  Het is ook zeer efficiënt bij astma, reuma en spijsverteringsproblemen.  Amber in de hand houden tenslotte, helpt koorts te verminderen.

Amber – versterkt het gezichtsvermogen.

Amber op of om je dragen, helpt het gezichtsvermogen te verbeteren.  Men gelooft dat het kijken door barnsteen helpt om het zicht te verscherpen.

Amber Power

Amber is op elk vlak een sterke steen.  Zo geeft hij je extra kracht en beschermt je gezondheid, trekt hij liefde, succes en geld aan…   De oranje keur van barnsteen symboliseert verlichting, persoonlijke kracht, energie en groei.  Ze helpen je om het vertrouwen in hun eigen kracht terug te winnen en verhogen het succes in het leven. Sterker nog, ze zijn zelf het symbool van succes.